YEEY is een jong concept dat ontsproot aan de idee om kinderen op een originele manier te entertainen. We zijn begonnen met YEEY in 2015 - niet toevallig ook het jaar waarin onze dochter geboren werd. Bij het organiseren van onze eigen babyborrel merkten we al snel dat het niet eenvoudig was om een tof en origineel concept te vinden om de kinderen te entertainen. In onze speurtocht stuitten we vooral op  heel wat springkastelen. Op zoek naar een origineler concept, kwamen we op het idee om een caravan om te bouwen tot een speelcaravan voor kinderen. Zo kwam YEEY tot stand: een mobiele speelcaravan die je kan huren vanaf één dag!

Vanuit ons standpunt dat speeltuinen en speelplezier voor kinderen niet vanuit de vaste concepten en primaire kleuren moeten komen, proberen we met YEEY een nieuwe manier van speelplezier te ontdekken en ontwikkelen.

Met een team van van drie hebben we een caravan helemaal omgebouwd. Onze eigen art director heeft tien jaar ervaring in de Belgische cinema en wil de kunst van het creëren van droomwerelden ook toepassen op speeltuigen voor kinderen. Hij kreeg daarbij versterking van ingenieur Paul, die met zijn technische kennis alles veilig hielp uit te werken, en onze economiste Eline met haar visie. Zo zijn we erin geslaagd om alles in een uniek, betaalbaar concept te bieden dat een frisse andere kijk geeft op speeltuigen en speelwagens.